MauriKokkonen

Ek, kokoomus ja valtamedia halpatyömarkkinoiden puolesta.


Käynnissä on täysi hyökkäys ek:n, kokoomuksen ja valtamedian tasolta ajaa vuosittain suomen työmarkkinoille tuhansia ja tuhansia kolmansista maista tulevia halpatyövoimantekijöitä. Saamme lukea kuinka lappiin ei löydy sesonkityöntekijöitä, saamme lukea siivousfirman pomon valitteluja työvoiman puutteesta ja samalla kuin sopivasti unohtaen, että palkkauksesta ei mainita yhtään mitään. Verhon taakse kun kurkistaa niin palkkaa toki tarjotaan, 8-9 euroa tunnilta. Sitten saavutaan median eteen valittamaan kuinka ei löydy työvoimaa ja itsekunnioituksensa kadottanut media kuuntelee, vaan ei harjoita sille kuuluvaa tutkivaa journalismia.

Kokoomus ajaa täysillä tarvehankinnan poistoa ja ek rummuttaa kuinka maahan pitäisi saada vuosittain 10000-15000 lisää maahanmuuttajia jo nyt vuosittain tulevien 15000 maahanmuuttajan lisäksi. Työvoimaa ja työvoimaa maassa missä vallitsee ihmeellisesti työvoimapula vaikka maassa on edelleenkin satoja tuhansia ihmisiä työttömänä. Ek kuuluttaa kuinka oleskeluluvan saaneelle turvapaikanhakijalle pitäisi valtion korvata työllistymistukena peräti 70% tämän palkasta. Miksi ei suomalaisen pitkäaikaistyöttömän? Eikö tämä sodi jo yhdenvertaisuutta vastaan? Kokoomuksen ja ek:n suunnitelmat ovat olleet selvillä jo vuosia. Maahan halutaan laajat halpatyövoimamarkkinat ja sosiaaliturva alas, ja yhteiskunta maksamaan osan halpatyöntekijän palkasta.

Samalla suomalainen unohdetaan, suomalaiselle eläkeläiselle ei Petteri Orpon mukaan löydy rahaa. Rahaa löytyisi Orpon puoluetoverin Kai Mykkäsen sanoin pakolaiskiintiön jopa kymmenkertaistamiselle. Yritystuista ei myöskään löydy rahaa sillä niistä ei ole leikattu senttiäkään. Lisää aktiivisuutta sosiaalituen saajille ja työttömille. Suomalaista työtöntä varten ei voida laajoista palkkatuista puhua. Miksi edes pitäisi? Tarkoitus on saada heidät työskentelemään ilmaiseksi työttömyysturvaansa vastaan, mitä nyt korkeintaan 9 euroa päivältä he voivat armolahjana saada kuntouttavan työtoiminnan merkeissä. Kuka enää palkkaa suomalaisen pitkäaikaistyöttömän kun yritys voi saada oleskeluluvan saaneen turvapaikanhakijan töihin niin, että veronmaksajat maksavat 70% hänen palkastaan? Kuka palkkaa suomalaisen työntekijän töihin silloin kun tarvehankinta poistetaan ja maahan virtaa halpatyövoimaa joka tekee työt suomalaista työtöntä halvemmalla?

Kyseinen 70% palkkatuki on sekin valjastettu tulevaa propagandaa varten. Sillä eihän nyt voida puhua kuinka turvapaikanhakijat työllistyisivät ja käyttää sitä esimerkkinä ahkerasta työvoimasta mitä maahan tarvitaan runsaasti lisää. Työllisyystilastot puhuvat karua kieltä kolmansista maista saapuvien osalta. Heistä työllistyy vain pieni osa ja loput elävät erilaisten tulonsiirtojen varassa. 2015 maahan saapui kymmeniä tuhansia Irakilaisia. Irakilaisten työllisyys % on vain 25% tuntumassa. On tehtävä siis jotakin millä tilastoja saisi kaunisteltua ja mitä kautta voitaisiin yhtä enemmän rummuttaa ulkomaisen työvoiman tarvetta. Mikä olisikaan parempi keino kuin työllistää oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita 70% palkkatuella ja saada kaunisteltua tilastoja ja sen jälkeen käyttää valtamediaa ajamaan omia tarkoitusperiään tilastojen kaunisteluun. Näin saadaan oiva ase propagandalle missä oleskeluluvan saaneet turvapaikanhakijat työllistyvät unohtaen, että yhteiskunta maksaa valtaosan hänen palkastaan. Tarvehankinnan poiston myötä näin saadaan myös oiva takaportti kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille jäänneille jäädä suomeen. Sillä kielteisen päätöksen tullessa hänen olisi helppo vaihtaa hakemuksensa työluvan hakuun, työlupa kun pitäisi Kai Mykkäsen sanoin voida saada päivissä. Samalla suomesta tehdään entistä houkuttelevampi maa elintasosiirtolaisuudelle.

Ek:n ahneudella ei ole rajoja. Se on valmis tuhoamaan maan hyvinvoinnin ja ajamaan ihmiset kurjuuteen oman ahneutensa nimissä. Suomalainen ei merkitse ek:lle eikä kokoomuksen keinottelijoille enää yhtään mitään. Hän on nyrkkeilysäkki jota hakkaamalla irtoaa tekosyitä saada maahan halpatyövoimaa ja romuttaa sosiaaliturva ja keinotella niistä säästyvät rahat omalle etupiirilleen.

Ikääntyvä ja väestönlaskusta niin ikään "kärsivä" Japani on ratkaisemassa saamansa haasteen robotisaatiolla, automatisaatiolla ja vahvasti teknologiaan panostamalla eikä suinkaan väestönsiirrolla kolmansista maista. Kun Suomi on menossa ajassa taaksepäin ja luomassa maahan köyhälistön joka pientä kulukorvausta vastaan työttömyysturvansa päälle tekee töitä saadakseen palan leipää. Sillä se on suomalaisen pitkäaikaistyöttömän tulevaisuus yhteiskunnassa missä hänelle ei ole enää sijaa, missä häntä ei enää edes yritetä työllistää saati edes haluta töihin.

Suomalaista kuluttajaa syyllistetään hänen syömisestään, hänen autoilustaan ja hiilijalanjäljestään. Suomalainen kuluttaja on ilmastonmuutoksen suuri syntipukki ja on harkittava Anna Kontulan sanoin, sopiiko hänen tulevaisuudessa omistaa autoakaan? Samalla maahan halutaan vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä pienemmän hiilijalanjäljen omaavista maista suomeen, heidän hiilijalanjälkensä kun ilmeisesti katoavat matkalla suomeen tyhjyyteen? Täällä hän ei syö lihaa, aja autolla, eikä asu asunnossa mikä tarvitsee energiaa pysyäkseen lämpimänä talven pakkasilla.

Gcm sopimuksesta ollaan valtamediassa hiirenhiljaa sillä tämäkin palvelee niin kokoomuksen, ek:n kuin vihervasemmiston tarkoitusperiä. Jälleen yksi tie minkä varjolla tie kolmansista maista tuleville ihmisvirroille on tie entistä helpommin auki suomeen. Entistä useampi maa viimeisimpänä, Puola, Australia, Viro ja Israel ovat hylkäämässä sopimuksen. Tämä on jatkoa Bulgarialle, Unkarille, Tshekille, Kroatialle, Yhdysvalloille sekä Itävallalle jotka ovat ilmoittaneet, että eivät sopimusta allekirjoita. Gcm sopimus ei tiedä sen allekirjoittaneelle maalle muuta kuin yhä lisääntyvää ja jatkuvaa ihmisvirtaa. Kyseiseen sopimukseen päättäjien onkin jatkossa hyvä vedota miksi emme voi kontrolloida rajojamme ja estää tänne tulevien ihmisvirtojen pääsyä jonka taustoista emme mitään tiedä.

Suomea ajetaan ahneuden voimin väkisin kohti pahoinvointiyhteiskuntaa missä osa kansasta saa sinnitellä olemattomalla sosiaaliturvalla ilman tulevaisuuden toivoa. Pitkäaikaistyöttömät ja vaikeasti työllistettävät heitetään unohduksen saattelemana syrjään oman onnensa nojaan samalla kun ahne elinkeinoelämä haalii maahan halpatyövoimaa jonka palkanmaksun se on siirtämässä veronmaksajien harteille. Kansan kahtiajako syvenee köyhyyden ja toivottomuuden sekä näköalattomuuden lisääntyessä ja lopulta ahneella on sananlaskunsa mukainen loppu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat