MauriKokkonen

Oi, Suomi katso kuinka hallitus kaapii köyhän viimeisenkin murenan!


100 vuotta täyttäneen Suomen kunniaksi olemme saaneet todistaa itsenäisen Suomen historian vihamielisintä hallitusta maan omia vähäosaisia kohtaan! Koskaan en ole tuntenut niin suurta häpeää maan hallituksen puolesta mitä olen tällä viikolla tuntenut. Koskaan en ole nähnyt maamme hallitusta yhtä kylmänä ja välinpitämättömänä ja suorastaan ilkkuvan vihamielisenä maan omia vähäosaisia kohtaan mitä olen viimeaikoina saanut todistaa.

Porvarihallitus on ylittänyt roimasti kaikki siihen kohdistuneet pelot ja ennakkoluulot maan köyhien ja vähäosaisten tallaamisen suhteen. Tämä hallitus ei ole ollut ainoastaan porvarillisen kovakätinen maan vähäosaisia kohtaan vaan se tuntuu suorastaan puhisevan vihaa ja samalla kuin ilkkuu Suomen köyhille ja leipäjonoissa seisoville vähäosaisille " mepäs viemme tämän yhdenkin miljoonan pois ja sille ette voi yhtään mitään! " ja näyttävät perään kaksihaaraista kieltään kuin mitkäkin käärmeet.

Kauanko kansa meinaa nöyrtyä siihen, että sitä potkitaan ja nöyryytetään yhä uudestaan ja uudestaan ja kuinka sitä ei edes enää kunnioiteta hallituksen taholta? Hallitus joka kunnioittaa kansaa ei tee niin häpeilemättömiä päätöksiä mitä hallitus juuri teki viemällä miljoonan euron tuen vähävaraisia auttavilta järjestöiltä. Yli viisi miljoonaa euroa hallitus toki aiemmin myönsi maassa laittomasti olevien auttamiseen, mutta omalta leipäjonossa seisovalta kansalta viedään pois rippeetkin. Ja tämä hallitus vielä Sipilän suulla kehtaa saarnata ja paasata arvoista! Kuten se teki silloin kun Perussuomalaisten puheenjohtajaksi valittiin Jussi Halla-aho.

Kuinka hallitus oikein kehtaa ja niin vain se kehtaa! Ja missä olet Soini sinä nyt joka ennen esiinnyit kansanmiehenä ja huiputit kansaa luulemaan, että olet heidän puolellaan? Sinä joka puhuit rötösherroista ja kuinka kansa tietää ikään kuin olisit koskaan kansaa arvostanut. Kansaa jolle käänsit selkäsi. Ja nyt olet hiljaa ja vaiti kun kansa joka seisoo leipäjonoissa saa nähdäkseen kuinka viimeisetkin pöydältä tippuvat muruset ovat maan hallituksen mielestä heille armopaloina liian runsaita. Ruoka avun-tuen tarve kun on tämän hallituksen mielestä pyöreät nolla. Samanarvoisina he näkevät maan omat vähäosaiset.

19.12 eduskunnassa hyväksyttiin työttömiä kyykyttävä ja alistava aktiivimalli. Työttömän työttömyysturvaa voidaan leikata täysin hänestä itsestään riippumattomista syistä 4,65% jos työtön ei kolmen kuukauden aikana ole osoittanut riittäviä aktiivisuustoimenpiteitä. Kuten jos hän ei kolmen kuukauden aikana ole töissä 18 tuntia tai osallistunut vähintään viiden päivän ajan työllistymistä edistäviin palveluihin. Työttömiä siis voidaan rangaista täysin hänestä itsestään riippumattomista syistä. Työtön voi haikea aktiivisesti päivittäin töitä ja hakea työllistymistä edistäviin palveluihin ja siitä huolimatta häntä voidaan rangaista! Sillä töihin pääsy taikka työllistymistä edistäviin palveluihin pääseminen ei ole työttömän itsensä päätettävissä. Mikä ihmistä voikaan nöyryyttää ja alistaa enemmän kuin se, että hän tekee kaikkensa ja siitä huolimatta norsunluuntornissaan istuvat päättäjät polkevat häntä yhä syvemmälle ahdinkoon. Moinen toiminta on omiaan kasvattamaan työttömien katkeruutta maan päättäjiä kohtaan. Ja tällainen toiminta eittämättä lisää yhä suuremmissa määrin maassa vellovaa pahoinvointisuutta, kahtiajakoa ja ruokkii erilaisia mielenterveysongelmia ja tulee ajamaan ihmisiä jopa itsemurhiin.

Vielä kertaalleen haluaisin muistuttaa kuten aiemmissa kirjoituksissani olen maininnut, kahtia jakautunut eripurainen kansakunta ei seiso kauan omilla jaloillaan. Tällaisella kansaa kahtiajakavalla politiikalla hallitus ei ole kampittamassa vain köyhiä vaan se horjuttaa jo Suomineitoa rähmälleen. Nykyinen maailma on paljon arvaamattomampi mitä se oli vielä kymmenen vuotta sitten. Aikana jolloin tarvitsemme kansamme yhtenäisyyttä te erotatte ja jaatte kansaa enemmän erilleen kuin yksikään toinen hallitus maan itsenäisen historian aikana. Historia on tällaisen toiminnan vielä tuomitseva.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat