MauriKokkonen

Kivettyä punavihreää tietä kohti helvettiä.


"Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla" Koskaan ei kyseinen sanonta ole ollut niin paikkaansa pitävä mitä se on Euroopassa ollut tämän vuosituhannen aikana. Euroopassa on sinä aikana riehunut punavihreä painajainen joka ajaa koko Euroopan pikkuhiljaa kaaokseen. Enkä ole yksin tämän mielipiteen kanssa tätä mieltä ovat myös Ranskalainen professori Christian de Moliner https://www.kansalainen.fi/ranskalainen-professori-sharialait-ja-islamil...

Sekä Belgialaisen historioitsijan, Brysselin vapaassa yliopistossa (Université libre de Bruxelles, ULB) professorina toimivan David Engels https://beta.oikeamedia.com/o1-46737

Tämä punavihreä painajainen riehuu myös Suomessa ja ajaa myös Suomea pikkuhiljaa kohti sekasortoa houkuttelemalla maahan elintasopakolaisia käyttämään palveluita jotka on alunperin suunniteltu takaamaan oman maan vähäosaisille tarvittava huolenpito ja toimeentulo. Mitä tapahtuu kun viesti leviää maailmalle, että täällä sinulle on tarjolla rahaa, suojaa ja terveydenhuoltoa ja asumispalveluita vaikka sinulla ei ole oikeutta turvapaikkaan? Voit tulla maahan ja olet oikeutettu palveluihin jotka rahoittaa suomalainen veronmaksaja. Minkä viestin tämä antaa niille jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen eivätkä suostu lähtemään maasta? Ei sinun tarvitse lähteä saat tarvittavat palvelut maassa oleskeluun kaikesta huolimatta. Kyseinen päätös joka on vain kaupungin valtuuston siunausta vailla käytännössä myös romuttaa koko turvapaikkaprosessin uskottavuutta. Mitä tämä päätös kaikkineen saa aikaiseksi? Sote maksut paisuu paisumistaan kunnes niitä on pakko karsia ellei niiden ylläpitämiseksi veroja koroteta. Ja nyt puhun Helsingin kaupunginhallituksen päätöksestä, missä laittomasti maassa oleville paperittomille ollaan puuhaamassa toimeentuloa, lääkkeitä sekä asumispalveluja veronmaksajien piikkiin. Asia on enää vain kaupungin valtuuston päätöksestä kiinni joka käsittelee asian 29.11. Minkäänlaista kustannusarvioita tämän asian tiimoilta ei yllättäen mistään löydy. Paljonko tämä tulee Helsingin kaupungin veronmaksajille tulevaisuudessa kustantamaan esimerkiksi seuraavan kymmenen vuoden aikana? Mistä rahat näiden palveluiden rahoittamiseen otetaan? Säästämällä maan omilta köyhiltä ja sairailta ja heidän palveluistaan kuten Helsinki onkin viime vuosien aikana tehnyt.

Kannattaa muistaa, että ei ole pitkä aika siitä kun Helsinki säästi vanhusten kotihoidon palveluista: https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nain-paljon-helsinki-saasta...
Näihin säästöihin kuului esimerkiksi kotihoidon palvuiden ateriavaihtoehtojen karsiminen sekä aterioiden kotiinkuljetushintojen maksujen korottaminen.

Helsinki täysin on täysin häpeilemättömästi säästänyt ja karsinut viime vuosina maan omien vanhusten ja sairaiden palveluista, mutta samalla Helsinki haluaa laajentaa paperittomien palveluita ja houkutella maahan tuhansittain ihmisiä ilmaisen tuen piiriin ja Helsinki vieläpä haluaa mainostaa näitä palveluita useilla eri kielillä. Viesti on täysin selvä, tänne vain elämään suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Ja jos olet saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen niin olet siitä huolimatta tervetullut jäämään maahamme oleskelemaan. Mitä muita lieveilmiöitä tämä tuo tullessaan? Rikollisuuden kasvua ja lisääntyviä terrori-iskuja ja kuka tästä ottaa vastuun? Ei ainakaan punavihreät, jotka ensimmäisenä ovat pesemässä kätensä ja huutamassa silmät kiinni ja kädet korvilla: "Tekee ne suomalaisetkin!"

Mikä tässä maassa on mennyt vikaan, että me säästämme omilta köyhiltä ja sairailta ja ajamme heitä nurkkaan yhtä enemmissä määrin samalla kun hyysäämme ihmisiä jotka eivät ole osa maatamme ja kansaamme millään tavoin? Miten Suomi voi pysyä yhtenäisenä kansakuntana kun me nostamme vieraat oman kansamme edelle? Mikä on sellainen toiminta joka on omiaan vahingoittamaan omaa maata ja sen kansaa ja nostaa vieraiden edun oman maan ja kansan edelle? Minun silmissäni Helsingin kaupunginhallituksen toiminta lähentelee suoraa maanpetturuutta. Millään muulla tavalla ei voi kuvata kyseistä toimintaa mitä Helsinki on viime vuosien aikana harjoittanut. Säästää omilta vanhuksilta ja sairailta ja samalla haluaa olennaisesti lisätä maassa laittomasti olevien palveluita ja etuuksia.

Tämän toiminnan maksajiksi ei joudu vain Helsinki vaan koko Suomi ja sen kansa. Mitä enemmän maassamme lisääntyy toiminta jonka tarkoituksena on houkutella maahan elintasopakolaisia ja houkutella heitä jäämään täysin perusteettomasti maahan niin sitä enemmän maan omien köyhien ja sairaiden olot tulevat heikkenemään. Ja mitä enemmän tällainen toiminta maassa lisääntyy sitä epävakaammaksi maan olosuhteet ajan myötä muuttuvat. Miksi tämä punavihreä painajainen haluaa muuttaa Suomen maaksi missä turvallisuutta heikennetään kokoajan avaamalla yhä lisää ovia ja houkuttelevuutta elintasopakolaisten virralle? Miksi tämä punavihreä painajainen haluaa romuttaa hyvinvointivaltion joka ei tule kauan kestämään jatkuvasti lisääntyvän vierasperäisen paineen alla? Seuraavan suuren ison pakolaisaallon tullessa me tulemme olemaan koko Euroopan houkuttelevimpia maita elintasosiirtolaisuudelle. Olemme sitä jo nyt ja tämä lisääntyy vain entisestään. Siinä missä muualla päin Eurooppaa asiaan ollaan herätty (joskin aivan liian myöhään) ja tarvittavia tiukennuksia on tehty, niin me täällä punavihreiden johdolla haluamme maasta yhä houkuttelevamman kohteen elintasopakolaisuudelle missä me takaamme ilmaisen elämän ihmisille joilla ei ole minkäänlaisia perusteita turvapaikkaan ja maassa oleskeluun. Tulijoita kyllä Eurooppaan tulevaisuudessa riittää ja ne määrät lasketaan useissa miljoonissa seuraavan kymmenenvuoden aikana ja me mainostamme itseämme Helsingin johdolla ensisijaisena kohteena minne kannattaa tulla hyötymään hölmöläisten sinisilmäisestä typeryydestä.

Euroopassakin ollaan herätty aivan liian myöhään ja koko Eurooppa on jo pitkään ollut tuhon tiellä josta maahanmuuttokriitikot ovat varoittaneet vuosi vuoden perään ja heitä on yritetty hiljentää erilaisilla rasismi syytöksillä. Ja nyt olemme tilanteessa jossa eri Euroopan maita todellakin uhkaa äärimmäinen epävakaus ja jopa sisällissodat jo seuraavan kahden vuosikymmenen aikana. Mikä surullisinta asiassa onkaan, että sodan ja epävakauden uhka ei ole Eurooppaan tullut ulkoa vaan se on tullut sisältä päin ja niiden toimesta jotka ovat uhranneet oman maansa ja kansansa ajaessaan omaa sinisilmäistä ja todellisuudesta irtaantunutta politiikkaansa oman etunsa ja ideologiansa nimissä. Tulevat sukupolvet tulevat kiroamaan tämän ajan päättäjät jotka ajoivat Euroopan kaaokseen mistä ei ole enää paluuta.

Liian harva vain tässäkin maassa näkee sen mitä Euroopan ja Suomen tulevaisuus tulee pitämään sisällään vain parin vuosikymmenen sisään. Me olemme menossa kivettyä tietä pitkin kohti helvettiä ja kaaosta ja kyseisen portin avaimet me annoimme ihmisille joille oma kansa ja oma maa on ollut täysin toissijaista oman sinisilmäisen ideologian ja oman edun rinnalla.

" Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani.
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme, ne jotka itsekkäistä syistä ovat valmiita uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. "

- Risto Ryti.

Itse vain valitettavasti olen uskoni niin Suomen kuin Euroopankin pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen menettänyt.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Petteri Hiienkoski

Toiminta paremman tulevaisuuden hyväksi edellyttää paitsi sitoutumista totuuteen ja sen oikeutukseen myös kärsivällisyyttä sen esiin tuomiseksi...

Toimituksen poiminnat