MauriKokkonen

Latteuksien aika on ohi.


Turun murheellisten tapahtumien myötä olemme Suomessa astuneet siihen väistämättömään aikaan mistä monet meistä ovat varoittaneet niin tapahtuvan jo vuosikausien ajan.
Suomi on astunut aikaan jolloin me saamme jatkossa elää jatkuvan terrorismin pelon kanssa. Siihen aikaan on moni Euroopan maa jo meitä ennen astunut.
Emme voi sanoa, että pelolle ei saa antaa valtaa. Se on kuin sanoisi, älä pelkää syöpää silloin kun se jo leviää kehossasi.
Olemme kuulleet latteuksia kuinka meille ei tule niitä ongelmia mitä muualla Euroopassa on.
Näiden latteuksien läpi ovat nähneet lukemattomat ihmiset. Me emme ole erityinen lumihiutale joka säästyy kaikelta siltä pahalta miltä muukaan Eurooppa ei ole välttynyt.
Meille on levinnyt sairaus jota ei voi enää vain pelätä vaan sitä vastaan on taisteltava kaikinkeinoin.
Mutta meillä on vallassa päättäjät, jotka ovat haluttomia taistelemaan. He kääntävät poskensa kerta toisensa jälkeen ja sylkevät kansan päälle joka haluaa konkreettisia tekoja.
Me kuulemme latteuksia latteuksien perään, jotka ovat vain latteuksia ja täynnä tyhjyyttä. Ne suututtavat kansaa ja saavat sen vihastumaan.
Tämän seurauksena kansaa syyllistetään vastakkainasettelusta ja vihasta vaikka kansa haluaa vain toimia joilla vältytään heidän surmaamisestaan kaduille.

Missä ovat päättäjien teot? Tuleeko niitä seuraavina viikkoina? Epäilen hyvin vahvasti. Saamme edelleen kuulla latteuksia, saamme kuulla kuinka vihaan ei tule vastata vihalla.
Niin tulee nimenomaan tehdä. Terrorismia ei voi muuta kuin vihata. Se pitää murskata vihan avulla ja se tulee nujertaa ja ajaa maasta pois.
Yhdelläkään jolla on minkäänlaisia yhteyksiä kansainväliseen terrorismiin ei pidä maahan päästää. Eikä yhtäkään joka on osallistunut ulkomailla terrorijärjestöjen toimintaan, ei pidä maahan enää päästää.
Omaa hän Suomen kansalaisuuden taikka ei. Mikäli lähdet ulkomaille taistelemaan pahuuden riveissä ei sinulla ole enää paluuta maahamme.
Meidän on tehtävä kaikkemme ettei terrorismi pääse leviämään maassamme. Vihattava terrorismia ja kaikkea sitä mitä se edustaa.

Suomesta on tullut hyysääjien valtakunta. Me hyysäämme ja ymmärrämme ihmisiä jotka haluavat vain pelkkää pahaa.
Me vetoamme kansainvälisiin sopimuksiin ja ihmisarvoon. Ihmisarvo ei ole kaikille sama!
Terroristin ihmisarvo ei ole sama mikä meidän muiden. Terroristi joka silmittömästi surmaa kanssaihmisiään ei arvosta muiden ihmisarvoa pätkäkään, joten minä en myöskään arvosta silloin hänen ihmisarvoaan.
Mikäli turvapaikanhakija on ulkomailla ollessaan syyllistynyt ihmisten teurastamiseen ja häntä siitä hyvästä odottaa teostaan rangaistus kotimaassaan on hänet sinne lähetettävä rangaistuksensa kärsimään. Tänne hän ei voi meidän keskuuteemme jäädä elämään. Myös yksikään turvapaikanhakija joka maassamme syyllistyy vakaviin rikoksiin ei voi jäädä maahamme asumaan.
Jokainen meistä on vastuussa teoistaan. Me emme voi yrittää kotouttaa ihmisiä jotka ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin ulkomailla taikka Suomessa.
Ainoa ratkaisu on tällöin automaattinen karkoitus pois maastamme.
Kansainväliset sopimukset eivät saa olla itsenäisen valtion esteenä silloin kun kyseessä on oman maan ja oman kansan turvallisuus.
Mikäli tarve vaatii on näistä sopimuksista kyettävä irrottautumaan oman kansakunnan edun nimissä. Suomesta ei saa tulla terroristien suojasatama.
Sopimus on kuin huono avioliitto. Mikäli tulet jatkuvasti sen myötä lyödyksi ja kaltoinkohdelluksi ja saat pelätä jopa henkesi edestä on siitä kyettävä lähtemään oman edun tähden.

Suomesta on hävinnyt päättäjiltä suoraselkäisyys ja selkäranka. Meidän päättäjämme kykenevät nöyristelemään ja kumartelemaan ja saarnaamaan kansainvälisistä sopimuksista.
Mutta he eivät kykene jyrähtämään ja nousemaan ylös kumarasta ja ojentamaan selkäänsä ja totemaan: "Tämä ei käy!"
Sen sijaan pääministeriä myöten meidän päättäjämme laiminlyövät kansallisen turvallisuuden.
Pääministerimme joka täysin vastuuttomasti ilmoitti tarjoamalla turvapaikanhakijoille kotinsa ja sai lausunnollaan paljon näkyvyyttä arabimaailmassa houkutteli maahan jo yksistään tuhansia ihmisiä joiden taustoista me emme mitään tiedä. Ja missä olet sinä Päivi Nerg nyt lausuntosi kanssa? Sinä joka lausuit: " Jokaisen tulijan tausta tiedetään"
Suomi ei ole ansainnut moisia päättäjiä jotka laukovat vastuuttomia ja jopa valheellisia lausuntoja.
Meillä on kaikesta huolimatta lukematon määrä ihmisiä jotka luottavat päättäjiinsä ja tuudittautuvat siten valheelliseen turvallisuuden tunteeseen päättäjien vastuuttomien ja valheellisten lausuntojen takia.
Miksi meillä on edelleen vallassa pääministeri joka omalla vastuuttomuudellaan houkutti maahan tuhansia maahantulijoita ja aiheutti maalleen valtavat kustannukset ja turvallisuusriskit?

Meille on todettu, että palautuskeskuksille ei ole tarvetta. Vaikka mediassa on ollut esillä turvapaikanhakijoita jotka ovat ilmoittaneet tekevänsä tarvittaessa jopa rikoksia, että sitä myöten saisivat vankeustuomion tullen jäädä maahan.
Ruotsissa oli jo aikaisemmin konkreettisia esimerkkejä siitä miten voi käydä. Ruotsissa elokuussa 2015 eritrealainen puukotti Ikeassa kaksi ihmistä kuoliaaksi. Motiivikseen hän ilmoitti karkotuspäätöksestä seuranneen vihan.
Onkin suorastaan irvokasta, että hallitus ilmoitti valtion rahoittavan 5,3 miljoonalla eurolla laittomien maassaolijoiden sosiaalipalveluita.
Me siis suorastaan houkuttelemme laittomia maassaolijoita jäämään maahamme tarjoamalla heille sosiaalipalveluita!
Minkä viestin moinen toiminta antaakaan maailmalle? Pohjolassa on maa joka tarjoaa teille palveluita vaikka teillä ei ole perusteita turvapaikkaan ja mikäli ette suostu lähtemään me tarjoamme teille palveluita.
Mihin on hävinnyt päättäjien järki ja kansan kunnioitus? Kansan jonka vähäosaisille ilmoitetaan, että jakovaraa ei ole, ilmoittaa sama hallitus myöhemmin antamalla 5,3 miljoonaa euroa laittomasti maassa olevien hyysäämiseen!
Miltä tämä tuntuu kansasta joka seisoo Myllypurossa kilometrin mittaisessa ruokajonossa, että heille ei ole jakovaraa, mutta heille on joilla ei siihen ole minkäänlaista oikeutta.

Nyt on jo viimeinkin palautuskeskusten aika. Ja sitä on turha päättäjien alkaa perustelemaan rahan taikka resurssien puutteella. Sillä 2015 maahan nousi vastaanottokeskuksia kuluista piittaamatta kuin sieniä sateella.
Silloin ei ollut puutetta rahasta eikä resursseista. Silloin rahaa löytyi vastaantottokeskusten perustamiseen ja niiden tarjoamiin palveluihin satoja miljoonia. Silloin ei ollut puheita kuinka jakovaraa ei ole.
Silloin oli vain kiire päästä majoittamaan maahan vyöryneet kymmenien tuhansien nuorten lähi-idän miesten laumat. Ja kansa joka halusi kontrollia ilmoitettiin sille, että me emme voi muuta kuin ottaa vastaan sen mikä vastaanotettavissa on. Me itsenäisenä kansallisvaltiona emme muka kykene kontrolloimaan rajojamme ja päättämään ketä meille tulee ja mistä?
Nyt meillä on tilanne missä jopa tuhannet kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat ovat painuneet maan-alle. Me emme tiedä keitä he ovat ja missä päin Suomea taikka maailmaa he ovat ja mikä on heidän taustansa.
Tältä me olisimme voineet välttyä mikäli päättäjämme olisivat välittäneet vastuunkannosta ja oman kansansa turvallisuudesta luomalla palautuskeskuksia.

Nyt on viimeinkin se aika jolloin Suomen houkuttelevuutta on vähennettävä kansainvaelluksen kohteena.
Tässä ottakaamme mallia Itävallasta. Ääriajatteluun yllyttävän materiaalin jako on kiellettävä. Vihasaarnaajien pääsy maahan on kiellettävä.
Maahanmuuttajien tulee osallistua kursseille, jossa opiskellaan Suomea ja suomalaisia arvoja. Mikäli maahanmuuttaja tästä kieltäytyy on hänen sosiaalitukiaan leikattava.
Vastaanottorahaa ei pidä maksaa senttiäkään. Nykyisellään Suomi on tämän tilaston kärkimaita Euroopassa. Mikäli tässä on perustuslaillisia esteitä kuten Orpo on ilmoittanut, on perustuslakia muutettava.
Perustuslaki ei ole kiveen hakattu jota ei milloinkaan pystytä muuttamaan. Vain todellinen poliittinen tahto asian suhteen puuttuu.
Kahden aikuisen ja kahden lapsen esimerkkitapauksessa Suomessa maksetaan tukea 1140 euroa kuukaudessa. Ruotsissa vastaava summa jää 760 euroon.
Suomi tarjoaa tulijoille jo turvan, majoituksen, tervydenhuollon ja ateriat. Mikäli ihminen on oikeasti hädässä siinä on kaikki mitä hän tarvitsee. Erityistä tukea voidaan edelleen myöntää lääkkeisiin ja lasten osalta välttämättömiin tarpeisiin mikäli vanhemmilla itsellään ei ole siihen varoja. Aikuinen täysissä ruumiin ja sielun voimissaan oleva hakija ei vastaanottorahaa tarvitse.

Kyseisiä yllämainittuja toimia meidän on turha kuitenkaan odottaa. Latteudet tulevat jatkumaan. Emme saa vihata emmekä sortua vastakkainasetteluun.
Vaikka media itse ruokkii vastakkainasettelua otsikoimalla kissankokoisin kirjaimin kuinka ulkomaalaiset jahtasivat tekijää ja suomalaiset vain kaivoivat esiin kännyköitään.
Kaikki kunnia jokaiselle joka jahtasi surmaajaa sekä auttajille oli hän ulkomaalainen taikka suomalainen. Moinen toiminta vaatii ääretöntä sydämenjaloutta ja rohkeutta, mutta median otsikointi jos mikä on omiaan lietsomaan vastakkainasettelua ja lyömään kansaa joka järkyttyneenä seuraa terrorismin jalkautumista maahamme. Miksi meitä silloinkin syyllistetään kun me olemme uhreja? Tilannetaju on viisaus joka on myös katoava luonnonvara.
Sauli Niinistön oiviin sanoihin: "
Niinistö toteaa ymmärtäneensä, että tilanteessa oli auttamassa myös monia kantasuomalaisia. Kantasuomalaiset eivät ehkä kiinnosta samalla tavalla mediaa."

Medialla on jälleen peiliinkatsomisen paikka, häpeää se tuskin tuntee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat