Unohdettu kansa leipäjonoissa.

Kuluvalla viikolla silmiin osui Helsingin Sanomien juttu kilometrin mittaisesta Myllypuron leipäjonosta. Jono on nyt pisimmillään mitä se on koskaan ollut. Ihmiset menevät jonottamaan leipää jopa aamukuudelta jotkut puhuvat, että ensimmäiset ovat jonossa jo aamuneljältä. Olen ihmetellyt jo kauan kuinka päättäjät ovat hiljaa mitä oman maan köyhiin ja heidän jatkuvaan syyllistämiseensä tulee. Päättäjien puheissa myötätuntoa tuntuvat vain saavan vieraat ei oma kansa. Omaa kansaa syyllistetään työhaluttomuudella ja pelotellaan tukien leikkauksilla. Samaan aikaan puhutaan kuinka pakolaiskiintiötä pitäisi nostaa. Sdp:n, Vihreiden, Rkp:n ja Vasemmistoliiton näkyvimpiin kuuluvat edustajat ovat tulleet esiin vaatimuksineen moninkertaistaa pakolaiskiintiö. Siitä ei toki puhuta sanallakaan paljon tämä maksaa ja mistä rahat otetaan? Oma leipäjonoissa seisova kansa sen sijaan on unohdettu täysin unholaan.

Saamme tasaisin väliajoin lukea esimerkiksi siivooja Mariasta jonka ei kannata käydä töissä koska tuet ovat niin suuria. Näillä uutisilla vaikutetaan kansan mielipiteisiin, että saataisiin pieniä tukia leikattua entisestään. Eihän toki lääkekorvausten leikkaukset, pieneläkeläisille tehdyt leikkaukset, työttömyysturvaan tehdyt leikkaukset ja asumistukiin tehdyt leikkaukset riitä. Puhutaan kuinka Suomessa maksetaan liikaa palkkaa ja samaan aikaan ihmetellään kuinka pienellä siivoojan palkalla ei kannata käydä töissä pitkän matkan päässä kun pelkästään polttoainekuluihin menee kuukaudessa 350 euroa. Niin ja toki liikkumisen hintaa halutaan tulevaisuudessa nostaa rajusti nykyisestä. Kuinka ihmeessä työssäkäynti pienellä palkalla pidemmän matkan päässä silloin voisi ainakaan muuttua nykyistä kannattavammaksi? Päättäjien puheet ja teot sotivat täysin toisiaan vastaan. Ihmisiä halutaan kannustaa töihin, mutta samalla vaikeutetaan työssäkäymistä entisestään nostamalla jatkuvasti liikkumisen hintaa ja puhutaan palkkojen leikkaamisesta ja toki tukien leikkaamisesta. Näin saadaan tulevaisuudessa Myllypuronkin leipäjonot kasvamaan entisestään. En ihmettelisi lainkaan jos näemme tämän vuosikymmenen lopussa Myllypurossa kahden kilometrin mittaisen leipäjonon.

Maahanmuuton kuluista taas ei voi puhua julkisuudessa ääneen saamatta rasistin leimaa. Eikä näiden kulujen selvittämisellä ole päättäjillä minkäänlaista poliittista tahtoa. Ruma totuus halutaan pitää kansalta piilossa viimeiseen asti. Ihmisyydellä ei kuulemma ole hintaa paitsi silloin kun kyseessä on oma kansa. Suomessa turvapaikanhakijoiden etuudet kuuluvat maailman anteliampien joukkoon. Niistä ei paljoa puhuta eikä niihin päättäjien puheissa kuulu leikkaustarvetta. Mitä nyt Perussuomalaisten joukosta kuuluu soraääniä jotka äkkiä vaiennetaan nostamalla esiin rasistikortti. Me emme voi Suomessa ylläpitää nykyisenlaista hyvinvointivaltiota ja samalla ajaa liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Tämän toki päättäjätkin tiedostavat ja he ovat valintansa tehneet. Oman kansan hyvinvointi uhrataan liberaalin maahanmuuttopolitiikan alttarilla. Kokoomuskin ajaa liberaalia maahanmuuttopoltiikkaa täysin itsekkäistä tarkoitusperistä johtuen.

Maahan on tarkoitus luoda laajat halpatyömarkkinat ja ajaa hyvinvointivaltio alas. Meillä on pienenä maana hyvin rajallinen maksukyky ylläpitää hyvinvointivaltiota. Tämän voisi ajatella kakkuna jonka ääressä on oman maan köyhät joista jokainen saa nälkäänsä viipaleen. Mitä enemmän maahan tulee väkeä joiden huoltosuhde on äärimmäisen heikko sitä pienemmäksi tämän kakun viipaleet tulevaisuudessa tulee muuttumaan ja sitä enemmän tulee oman kansan vähäosaisuus lisääntymään ja leipäjonot kasvamaan. Ruotsissa ja Saksassa on jo pitkään kantautunut ehdotuksia kuinka maahanmuuttajia pitäisi työllistää alemmalla palkalla koska heidän osaamisensa ja koulutustasonsa eivät riitä yleisille työmarkkinoille. Tämä tulee väistämättä johtamaan halpatyömarkkinoihin ja myös sosiaalietuuksien leikkaamiseen ja tätä kohti me myös Suomessa tulevaisuudessa menemme. Nykyinen maahanmuuttopolitiikka Suomessakin ajaa täysin Kokoomuksen ja ek:n tarkoitusperiä.

Saamme myös tulevaisuudessa tulla lukemaan uusista siivoja Marian kaltaisista tapauksista missä esimerkkinä on kantaväestöön kuuluva henkilö jonka ei kannata käydä töissä vaan elää etuuksilla, mutta ei kannata odottaa esimerkiksi siivooja Ahmedia tai Fatimaa näihin esimerkkitapauksiin. Maahanmuuttajat kun esitetään valtamediassa pääasiassa vain positiivisessa valossa. Tukien varassa elävä ja työstä syystä taikka toisesta kieltäytyvä tullaan jatkossakin esittämään vain kantaväestöön kuuluvana. Tämä on omiaan lisäämään kansalaisten katkeruutta ja luottamuksen vähentymistä valtamediaa kohtaan.

Suomi on pikkuhiljaa ajautumassa Kookomuksen ihannevaltiota Yhdysvaltoja kohti missä ihmiset tekevät kahta tai jopa kolmea pienipalkattua työtä, että he tulisivat toimeen. Sairaat, työkyvyttömät, köyhät ja työttömät saavat rippeet ja kituuttelevat omillaan vailla toivoa paremmasta huomisesta. Asunnottomuus kasvaa, rikollisuus kasvaa ja tulemme näkemään entistä pidempiä leipäjonoja ja kansan rajun kahtiajakautumisen missä rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Nykyisessä Suomessa meidän päättäjämme harvoin muistavat puheissaan omia köyhiämme, sairaita ja vanhuksiamme joiden olot heikkenevät kokoajan. Sen sijaan haluamme olla koko maailman sosiaalitoimisto joka anteliaasti jakaa omistaan vieraille, mutta joka kokoajan yhä tiukemmin haluaa sulkea kukkaronsa nyörit oman maansa vähäosaisilta. Onnea vain 100-vuotista itsenäisyyttään juhlivalle Suomelle.

MauriKokkonen
Perussuomalaiset Espoo

Olen Perussuomalainen kansallismielinen maahanmuuttokriittinen politiikko Espoosta. Arvostan ja puolustan Suomalaisia arvoja. Minulle läheisiä asioita ovat eläinten oikeudet, suomalaiset vähäosaiset, vanhukset, lapset ja nuoret sekä syrjäytyneet. Arvostan myös maamme upeaa ja puhdasta luontoa jota ei tule uhrata talouden alttarille. Olen aidosti huolissani maassamme kasvavasta tuloerojen kasvusta ja huono-osaisuuden lisääntymisestä maassamme. Olen Suomalaisen hyvinvointivaltion kannattaja ja suuri syy miksi lähdin politiikkaan on aito halu kyetä vaikuttamaan siihen, että Suomi on hyvinvointivaltio myös tulevaisuudessa. Kannatan työperäistä maahanmuuttoa, mutta vastustan haittamaahanmuuttoa. Jokainen joka hyväksyy suomalaiset arvot ja haluaa tehdä töitä ja olla osana yhteiskuntaamme on tervetullut. Mutta jokainen joka tulee Suomeen hyötymään ensisijaisesti Suomalaisesta sosiaaliturvasta, ei halua osallistua maamme rakentamiseen vaan tulee Suomeen vaatimaan osakseen palveluja ilman vastavuoroisuutta eikä arvosta kulttuuriamme ja tapojamme ei ole tervetullut. Suomi on suomalaisten maa jonka valtiona tulee ennenkaikkea huolehtia omasta kansastaan ja sen vähäosaisista. Suomalaisen tulee aina Suomessa tulla ensin. Puhun ja kirjoitan asioista suoraan. Haluan tulevaisuudessa olla vaikuttamassa siihen, että meidän vähäosaiset ja Suomen kansa tulee ensin. En tunne häpeää siitä, että haluan Suomen ja suomalaisten parasta. Suomi on hieno maa ja suomalaiset ovat hieno kansa. Suomalaiset arvot ja Suomalainen hyvinvointivaltio ovat asioita mistä kannattaa pitää kiinni viimeiseen asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu